|Sett som startside| Legg til favoritter |   
Det er nå 1 logget inn
 
 
Hovedmeny
Forsiden
Aktiviteter på klubben
Halvårsplan
Klubbstyret vårt
Vi som jobber her
Juniorklubben vår
Om Parken
Bli medlem du også
Registrer deg her
Logg deg inn
Min side
Hva venter du på!
Forum
Skriv i gjesteboken
Delta på februar 2013 Quiz
galleriet
Bilder fra klubben i 2010

Bilder fra klubben i 2009
Bilder fra klubben i 2008

Bilder fra klubben i 2007
Dine bilder
Filmer fra klubben
hva skjer i 2014
Dokka-LAN  
Trysiltur 28 - 30. mars  
Skatetur til Trondheim
Overnatting i november
Ung Sommer
Halloweenparty
Filmbussen  
Kontakt
Hva skjer!- trykk gult
<< Juli 2019 >>
M Ti O To F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
UKM-2012
I Nordre Land
Påmelding
Nyttige linker
Natteravnene
Ungdomsrådet
Helsestasjon for ungdom
Nordre Land Kommune
Andre klubber
Andre sine hjemmesider
Innlegg
Aktive bloggere:
Profiler: 1229
Antall brukere: 2325
Bilder i galleri: 49
Mitt galleri: 1
Innlegg i forum: 1561
Brukere innlogget:
cotuchenyj


Nå kan du få siste nytt på Nyhetsbrev!

Din e-post

Meld deg inn
Meld deg av

Siste nytt i

Hva ønsker du av aktivteteter og turer i sommer med klubben? Tenk hardt og ta kontakt med klubbstyret eller oss ansatte!
UKM nærmer seg og det blir mange deltakere i år også! Så velkommen skal du være lørdag 16. februar kl 16.00 i Sentrum Kino
2012
Vi trenger flere ungdommer i klubbstyret så har du lyst til å gjøre en ekstra innsats for klubben så skriv deg på lista i kiosken så kanskje nettopp du blir valgt inn!!
Hva bør skje på Parken i høst/vinter? Kontakt en leder og rop ut!! Eller skriv ned forslagene dine i kiosken! Enten det er gruppeaktiviteter, kurs eller turer!
Fredag 8. juni skal vi arrangere SEEK&FIND trolig på Veståsen! Det er kort fortalt en grei som skjer om natta der vi deler op ungdommene på forskjellige lag som lager sin egen leir i skogen og så gjelder det å finne hverandres leirer om natten og stjele flagget til hver leir! I tillegg blir det en base i midten der ledere og matservering vil foregå! Mer info kommer senere :)
Vi søker ungdommer som vi jobbe med hjemmesida med å legge ut bilder og redigere sida med nyher og info! Er dette noe for deg? Kontakt Rune snarest :)
Ny klubbår starter nå og vi håper du har mange forslag til turer, aktiviteter og arrangementer som vi kan gjøre på Parken! Skriv ned på forslagslista i kiosken eller kontakt Rune!
Fremover mot våren blir det vanlige klubbkvelder på tirsdager og fredager, det er fylkesmønstring i Valdres 8 - 10. april der 40 ungdommer fra Nordre Land deltar med kunst, foto, musikk og dans. Etter påske blir det tur til Søndre Land Ungdomsklubba arrangement natt til 1. mai, vi setter opp buss, ellers blir det nye betongelementer på skateboardparken og 16. mai arrangement i Dokkahallen, vi holder på med planleggingen av 30 års feiring av Parken Ungdomsklubb 17. juni som skjer samtidig med Dokka-dagene!
Vi starter også planleggingen av Ung Sommer som er et tilbud til alle ungdommene i sommerferien! Det blir åpen klubb, turer og arrangementer! Hår du forslag så ta kontakt :)
16. mai kl 19.30 - 00.30 blir det stort party i Dokkahallen med masse aktiviteter og god musikk! Mer info kommer!!
I vinterferien så er klubben stengt tirsdag men vi har åpent fredag fra kl 19 - 24 så da sees vi kanskje :)
Vi skal søke frifondmidler for både ungdomsklubben og junior så har du gode forslag på hva vi skal prioritere så snakke med en av lederen eller klubbstyret!
Bli med på Leikarvoll på akekveld! Ta med ski, snowboard eller snowracer og bli med på råkjøring :) Vi holder på fra kl 18 - 21.30, buss fra Parken kl 17.30 for de som ikke møter direkte på Leikarvoll og ned igjen kl 21.30. Vi har kiosk i varmestua og har med musikkanlegg så bli med :)
Bli med på skitur til Hafjell onsdag 2. februar med avreise kl 15 fra Parken, pris for heiskort og buss: 200 kr! Påmelding på klubben :)

Halloweenparty nærmer seg!! Fredag 29. oktober er det nok en gang klart for Mr. X og dere kan bare begynne og glede/grue dere! Husk også at vi kårer beste kostyme med 500 kr pluss mange andre premier.
Overnatting på klubben 19. november, det blir full fart hele natta så meld deg på!
Det nærmer seg nytt klubbår med oppstart fredag 20. august kl 19 - 24, vi ønsker oss gode forslag til turer, arrangementer og aktiviteter som nettopp DU mener på skje på klubben denne høsten/vinteren!! Kontakt Rune eller klubbstyret eller skriv ned forslagene dine i kiosken!!
Da er utesesongen for skate/Bmx igang, vi skal fikse litt og gjøre parken klar for bruk denne uka! Nye finerplater er bestilt og vi skal snart møttes for å diskutere betongelement til parken

Vi har i vinter muligheten til å skate og sykle BMX innendørs! Dette skjer i "kjelleren" på sentrumsbygg!
Kjellern er åpen til de samme tidene som klubben er åpen. Stikk hodet innom kontoret og spør om det er noe du lurer på. I kjelleren er det noen basic elementer som vi kan benytte.
NB! Kjelleren er kun for de som sykler og skater.

Disse gikk videre i UKM: Fra scena: Ab Intra, Ørjan Frydenlund, Karina Bakken Sundby, Marius Evenstuen og Maria & Pia. Film: Bjørn Thomlevoll og Aleksander Ekrem. Utstilling: Blue EMO, Heidi Bøvre, Bjørn Thomlevoll, Shazia Ali Zade og Miriam Malak. Vi gratulerer!!! Fylkesfinalen er i Valdres på Leira. Alt skjer på Valdres Videregående skole, mer info kommer :)

Vi har fått 200.000 fra Gjensidigestiftelsen til: Et aktivt utemiljø på klubben der ungdommene kan holde på med fysisk aktivitet men med det sosiale som hovedmål! Vi setter i gang med planlegging over nyttår og gode forslag tas i mot med takk :)

Kjøkkenet vårt er endelig ferdig og det ble knall! Stikk innom å kikk :)

Vi pusser opp kjøkkenet vårt, med maling, nytt gulvbelegg og ikke minst ny kjøkkeninnredning så derfor er det dårlig med mat nå denne uka og neste men fredag 20. november skal alt være klart! Vi gleder oss :)

Alle som har lyst til å lære litt grunnleggende innen breakdance har sjansen hver tirsdag kl 19 - 20 på diskoteket, ta kontaqkt med Rune hvis du har lyst!

Hva mener du bør skje på Parken i høst og vinter! Snakk med venner og kom med forslag til aktiviteter, kurs, turer og arrangementer som dere vil ha! Kontakt en leder eller styret NÅ!!!!

Det blir Dokka-LAN denne høsten også! Vi satser på fredag 4. desember til søndag 6. desember! Følg med på plakater og hjemmesida her for mer info :)

Vi tar sommerpause på Quiz`n men vi fortsetter med ny Quiz fra fredag 21. august!

Det går mot sommer og skoleferie men vi tar ikke sommerferien i år! Vi har åpent hver fredag i juni og juli. Og tirsdag 30. juni reiser vi tradisjonen tro til Tusenfryd! Avreise kl 08.00 fra Parken pris 300 kr alt inkl. Vi er hjemme ca kl 21.00 Første mann til mølla får bli med! NB! Må betale ved påmelding!

Fredag 30. januar starter Påmeldingen til Trysilturen starter fredag 30. januar for de i 10 klasse og eldre, for 8 og 9 klasse starter påmeldinga fredag 13. februar! Pris i år er 750 kr og da er 2 dagers heiskort, mat, overnatting og buss så dette er billig! Bli med du også :)

Vi fortsetter med onsdagsåpent etter vinterferien i uke 10 så 4. mars kl 18.00 er vi i gang igjen!

Hva bør skje på Parken i 2009? Nytt år nærmer seg og vi jobber med arrangementer og turer for 2009 men vi trenger forslag fra deg! Så kontakt oss hvis det er ting du mener klubben bør satse på i 2009!

Fredag 19. desember har vi juleavslutning på Parken, delta på avstemningen og si din mening om hvilken type avslutning vi bør ha!! Du bestemmer!
Trekningen av November Quiz`n er fredag 12. desember kl 21.00
Valget av 3 nye i klubbstyret ble: Emil Haugen, Miriam M og Kenneth Hovde! Dermed er styret komplett.
Vi kommer snart med ny dato på bade time i bassenget på skolen! Det blir etter nyttår!

Fredag 21. november er det overnatting på Parken med full fart frem til lørdagsmorgenen kl 8, det blir nattfilm på diskoteket og konkurranser utover natten. Meld deg på du også!
Fredag 7. november kommer Lommetjuven Geir Gjelten med sitt show og vi kan love mye morro :)

Vi trenger forslag til turer og aktiviteter som klubben kan arrangere i høst! Send sms eller skriv dine forslag på lista i kiosken. Vi ønsker mange forslag!!

Påmelding til Tusenfrydturen onsdag 25. juni er i gang! Du må betale ved påmelding! Avreise kl 08.00 og pris 300 kr som inkluderer inngang og buss! Første mann til mølla :)

Vi kårer vinneren av April quiz`n på allmøte tirsdag 13. mai kl 20.30. NYHET: Vi selger is i kiosken :)

Ung sommer 2008 nærmer seg: Ung Sommer er: Åpen klubb i sommerferien sammen med turer og aktiviteter som nettopp du vil ha! Vi trenger gode forslag i år også! Noen av planene våre er: Tusenfrydtur. kanotur, gokarttur, Bø - tur, teateruke og klubbkvelder på fredager! Men har du forslag som overgår dette så er vi med på det :) NB! TREKNINGEN AV APRIL QUIZ`N SKJER FREDAG 9. MAI KL 21.30

Bli med på Bowling tirsdag 13. mai med avreise kl 17.00 fra klubben, påmelding innen fredag 9. mai!

Eldar Vågan kommer på Parken Ungdomsklubb fredag 16. mai og holder en morsom konsert! Vi har også ting fra Fun Factory! Det blir trekning av en pc som DU kan vinne! SLUKET kommer også på besøk så dette kan bli moro!

Vinneren av Mars Quiz`n ble Marte Buene, vi gratulerer!! April Quiz,n er igang så bli med du også!

Avreise til Trysil er fredag 7. mars kl 16.30, du bør møtte senest kl 16.15, husk varme klær, sovepose, liggeunderlag, badetøy og godt HUMØR :)

Vinneren av Februar Quiz,n ble Katrine Solheim, vi gratulerer! Husk mars Quiz`n

Hip - Hop dansekurset ble en suksess med 26 ungdommer som deltok. En stor takk til Stefan og Trond Andrè som viste at de var dyktige instruktører så vi garanterer en ny dansehelg til høsten!

Aleksander Bergum vant Januar Quiz,n så da må du bare bli med på Februar Quiz,n så kanskje du vinner også! Tirsdag 12. februar kl 16.00 kan ALLE melde seg på Trysilturen!

Vi stenger klubben og drar på ski og ake moro på Leikarvoll tirsdag 19. februar fra kl 18 - 21.30, det er mulighet for transport fra klubben kl 17.40. Vi har kiosk i varmestua og har med oss musikk tel arbe så ta med deg akebrett, ski eller brett. Vi holder på til kl 21.30 og det er transport ned til klubben igjen

Trekningen av Januar Quiz,n skjer på fredag 8. februar kl 21.30

Da er 2008 i gang og vi trenger gode forslag til arrangementer, turer og aktiviteter som du mener klubben bør gjøre. Vi skal i løpet av januar lage halvårsplanen som varer frem til sommeren. Beste forslag vil bli premiert! Vi sees på fredag!

Ikke nok med at julenissen kom til klubben i kveld, men jammen dukket Kjell Rønningen fra Sparebankstiftelsen opp med en sjekk på 100000 kr som er øremerket utstyr til scene og film og musikk-verkstedet så dette blir en god start på 2008. I tillegg fikk vi en skateboardrampe med navn norgesrampen som sparebankstiftelsen har gitt til 300 skoler og ungdomsklubber så en bedre avslutning på et aktivt klubbår kunne vi ikke få!!!

 

Daniel Holm stakk av med 1. premien i November Quiz,n, Katrine Solheim tok 2. Premien. Vi gratulerer så mye. Quiz,n tar pause til Januar men da lover vi mer quiz og fine premier!

 

Det blir skikkelig juleavslutning fredag 21. desember på klubben. PGA mye snø har Dokka Camping måtte ta nes Lavo,n sin slik at vi tar avslutningen på klubben. Det blir adventstrekning, julegaver, konkurranser, nissegrøt og gløgg. Gratis inngang for ALLE med nisselue :)

 

Det blir adventstrekning på klubben hver tirsdag og fredag frem til jul, det blir både små og STORE gevinster som dere kan vinne. Trekningen finner sted kl 21 hver kveld!

                 
De 2 siste ukene på klubben har det vært fullt kjør, fredag 12. oktober var det 153 inne på klubben, tirsdag 16. oktober var 101 innom klubben onsdag 17. oktober besøkte 48 ungdommer klubbcafèn og i Dokkahallen fredag 19. oktober passerte vi 330 ungdommer. Denne uka har det vært 104 på tirsdag, 47 på onsdag og nærmere 60 ungdommer var på klubb i Torpa på torsdag og vi rundet uka av med 134 ungdommer inne fredag 26. oktober. Så vi kan trygt si at klubben har et høyt besøkstall :)

Aleksander Ekrem vant 1. premien i September Quiz,n som var et gavekort på Expert, Mats Kolsrud vant 2. premien som var et gavekort på 300 kr på Expert. Vi gratulerer så mye :). Det var 23 ungdommer med på september Quiz,n. Oktober Quiz,n starter tirsdag 2. oktober.
                 
Bli med på Paintball lørdag 29. september kl 12.00 ved renseanlegget på Dokka. Søndre Land Ungdomsklubb blir også med så vil du TREFFE noen av dem så meld deg på! Mer info om priser kommer snart!

Bli med på Skateboardturen til Trondheim 9 - 11. november, vi reiser kl 12.00 på fredag 9. november og er i Trondheim til søndag 11. november. For mer info kontakt Rune eller Eppi!

Vi er i gang med planleggingen med høst og aktiviteter og turer frem til nyttår, derfor håper vi at nettopp du tenker igjennom hva du ønsker skal skje på klubben denne høsten, forslagslister ligger i kiosken eller du kan kontakte noen i klubbstyret eller noen av de ansatte.

Mekkeverksted starter opp igjen tirsdag 28. august kl 18, vi ønsker nye og gamle mekkere velkommen tilbake til et aktivt år i mekkebua! Vi prøver å finne datoer til gokarttur og Biltematur relativt fort så kom med forslag til dager som passer.

Fredag 24. august starter et nytt klubbår igjen! Husk å kjøpe eller fornye medlemskortet ditt, det koster fortsatt 50 kr pr halvår. Vi håper du har gode forslag til arrangementer, konserter og turer denne høsten så kontakt noen av lederne eller skriv ned dine forslag på lista i kiosken. Vi skal velge noen nye i klubbstyret vårt så er du interessert så skriv deg på lista, ellers så trenger vi nye Djer i discoteket vårt så kontakt Rune hvis du har lyst til å prøve deg! Noe av aktiviteten i høst er allerede bestemt som f. eks danseweekend, skatetur til Trondheim, gokarttur, paintballtur, bowlingtur, nattklubb, fotball mot SLUKET, Topp 20 tur, konsert på klubben. I tillegg til alle forslagene DU vil  komme med i løpet av august. Vi sees på Parken fredag 24. august kl 18 - 24!!

For dere som allerede har spurt: Trysilturen i 2008 bli fredag 7 - 9. mars! Litt tidligere enn vanlig pga tidlig påske men vi kan garantere at turen skal bli like bra som de 15 andre gangene vi har vært i Trysil!

Da er de første bildene fra turen kommet, flere kommer i løpet av mandagen, har du selv bilder fra turen så legg de inn på "Dine bilder" på sida når du har registrert deg og laget din profil. SE BILDER

Bø - turen er over for denne gang, ifølge ungdommene så var det en kjempetur og mange mener at dette bør bli en tradisjon! Til og med været var på vår side da det ikke kom regn før kl 15 på lørdag. Som det ble sagt på bussen på tur hjemover så ønsker vi ris og ros slik at vi kan gjøre neste tur enda bedre. For det er DU som bestemmer om dette blir en årlig tur. Bilder fra turen kommer over helgen!!!

 

Nå er turen til Bø fullbooket, vi reiser fredag 10. august med avreise kl 07.00 , ta kontakt
med meg på tlf 95193154 hvis du lurer på noe!

Fredag 3. august er siste sommeråpent kveld på klubben så vi håper du kommer en tur innom, neste fredag er vi på tur til BØ så derfor blir det ikke klubb før 24. august og det er startskuddet på et nytt klubbår med garanterer mange arrangementer, konserter og turer, Husk også at du må fornye medlemskortet ditt, ha fortsatt God Sommer!!
                 

Med 14 ungdommer, Jan Ivar og Roy Henning ble kanoturen en kjempetur med nesten ikke noe regn og mye sol. Det ble padling, bading og grilling, vi kommer med bilder fra turen rett over helgen. SE BILDER

Klubben er IKKE åpen i kveld fredag 13. juli P.G.A kanoturen på Fjorda :)

Gokartturen er flyttet til mandag 16. juli, meld deg på ring 95193154 SE BILDER


P.G.A møkkavær onsdag 4. juli er turen flyttet! Bli med til Elvedalen Motorsenter på gokartkjøring mandag 16. juli avreise kl 16.45 bussen er gratis pris: 100 kr pr heat. Klubben sponser grilling av pølser:)